maanantai 2. syyskuuta 2013

Kännykällä kirjotettua

Moikka !
Hehe otsikosta kun lukee niin voi tajuta että miks tässä tulevassa tekstissä saattaa olla jonkun verran kirjotusvirheitä ! :D
Noniin siis mun ulkonäössä on tapahtunu vähän muutoksia .... Leikkasin otsatukan & äiti vähän innostu liikaa ja leikkas latvojakin. Ei siinä mitää, ne oliki ihan kauheessa kunnossa mut en pääse yli siitä että nää tuntuu ihan kamalan lyhyiltä !! :D ..... nooh kyllä ne siitä kasvaa. 
Tuntuu jotenki että pari viikkoo on menny tosi nopeesti. Nyt on maanantai mutta kohta herään jo torstaihin ! Tästä huomaa kuinka lähellä me ollaan esimerkiks jouluu ja uutta vuotta. On ehkä aikasta puhuu ens vuodesta nyt, me ollaan vasta syyskuussa !! Mutta mä toivon että vuosi 2014 tuo mulle paljon iloo ja onnee. :) 
Oliskos teillä mulle jotain postausideoita ?????? Muutakin kun tämmöstä jokapäivästä selostusta. Haluisitteko jonkun tietynlaisen postauksen, esimerkiks päiväni kuvina, kaveripostaus tai jotain ihan muuta ?? Vapaasti vaan kommenttii kehiin, kaikki positiivine otetaan vastaan ! :)

                     

                      

                              

SIIRI

5 kommenttia: