tiistai 16. joulukuuta 2014

Everything is so confused.


Mistä tietää että rakastaa oikeasti? Sen taitaa tietää sitä ettei haluais päästää irti missään tilanteessa eikä mistään hinnasta. Ja siitä että se satuttaa välillä todella paljon, Mut sen tietää myös siitä, että on joku ihminen, joka saa sun sydämen tykyttämään kerta toisensa jälkeen eikä se lopu koskaan.
Ja se ikävän määrä jos siitä ihmisestä ei kuule vähään aikaan tai sitä ei näe muutamaan päivään. Se menettämisen pelko ja se kyynelten määrä jos jotain sattuu. Siitä tietää että rakastaa oikeasti.

Jos jotain rakastaa oikeasti, se tunne ei mee koskaan pois. Tapahtu mitä vaan, se ei vaan lopu. Se voi joskus vähentyä tai lisääntyä mut koskaan se ei lopu kokonaan, mun kohdalla ainakaan. Sen tietää siitä, että vielä pitkän ajan päästäkin toisen näkeminen aiheuttaa perhosia vatsassa ja siitä että tulee hymy huulille jos näkee toisen jossakin. Mutta se, että rakastaa toista voi myös satuttaa ihan tosissaan ja sillon pitää tietää että nyt on aika päästää irti.


On ihan tosi mahtavaa että kaikille on se joku täällä jossakin ja siitä ajatuksesta kannattaa pitää kiinni! Vaikka joskus tuliskin ongelmia, sydän särkyy vaikka luuli että se oli se oikee, voi olla vaan kohtaloo, että se loppu. Sillonkin vaikka ei tunnu yhtään, että joku vois vielä joskus rakastaa sua, kannattaa muistaa et se joku vielä venaa sua jossakin.

Tällästä aika deeppii tänää ....

SIIRI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti